
جزئیات پروژه
تصویر مقابل از انواع پارکت لمینت می باشد که با استفاده از طرح چوب توانسته محیط دلگرم و لذت بخشتری را به اطراف خود القا نماید.
توضیحات
پارکت
پارکت یکی دیگر از انواع کفپوش می باشد که انواع مختلفی دارد. از پارکت لمینت گرفته تا نوع چوبی آن برای طراحی دکوراسیون داخلی امروزه به کار می رود. از این نوع پارکت ها هم می توان در دکوراسیون داخلی موسسات و مکان های تجاری استفاده کرد هم برای منازل مسکونی استفاده شود. در هر دو نوع چوبی و لمینت به خاطر ایده گرفتن از طرح چوب یا خود الوار چوبی می توانید حس گرم تر و لذت بخش تری را به محیط اطراف خود وارد کنید.
پارکت چوبی چیست؟
پارکت لمینت چیست؟
کفپوش لمینت که بدلیل کاربردی که مشابه پارکت دارد با آن پارکت لمینت نیز گفته می شود، از مواد ترکیبی ساخته می شوند که یکی از آنها چوب است. عمدتا جنس اصلی این محصول را HDF مخفف عبارت (Hard Density Fiberhood) تشکیل می دهد. هر چند از نظر ظاهری ممکن است بنظر بیاید که این دو محصول شبیه به هم هستند اما تفاوت های اساسی بین این دو هست. در حقیقت با ورود کفپوش پارکت لمینت به بازارهای جهان، کم کم خرید و استفاده از پارکت های چوبی کمتر شد تا جایی که امروزه به گفته بسیاری از کارشناسان، در بسیاری از کشورهای جهان، لمینت کف جای پارکت های چوبی را گرفته و به دلیل مزایای فراوانی که این کفپوش ها برای مصرف کنندگان دارند، بسیاری از مردم امروزه این نوع کفپوش ها را ترجیح می دهند.
تاریخچه پارکت لمینت به اواخر دهه ۱۹۷۰ میلادی بر می گردد زمانی که شرکتی سوئدی توانست نمونه های اولیه کفپوش لمینت را تولید و با موفقیت عرضه کرده و بعدها در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی به کشورهای دیگر اروپایی نیز صادر کند. از دهه ۱۹۹۰ میلادی نیز صادرات این کفپوش به کشور آمریکا آغاز شد و محبوبیت لمینت کف امروزه به جایی رسیده که در بسیاری از کشورهای جهان، شرکت ها و برندهای مختلفی دست به تولید و عرضه گسترده پارکت لمینت می زنند. بطوری که بعدها حتی در کشور آمریکا برای پارکت لمینت نیز توسط موسسه استانداردهای آمریکا (ANSI) استانداردهای خاصی تعیین شد.
جالب اینجاست که در دو دهه نخست این کفپوش ها کیفیت پایین تری داشتند و حتی نصب آنها نیز همانند پارکت های چوبی با استفاده از چسب انجام می شد. اما به مرور با افزایش کیفیت و تغییر در روش نصب، بسیاری از مردم جهان از این کفپوش ها استقبال کردند تا جایی که در بسیاری از مجلات تخصصی دکوراسیون خانگی و همچنین توسط بسیاری از متخصصان معماری داخلی، استفاده و نصب کفپوش های لمینت توصیه می شود.
تفاوت کفپوش لمینت و پارکت های چوبی:
همانطور که تا اینجا اشاره کردیم این دو نوع کفپوش تفاوت های متعددی با یکدیگر دارند که در ادامه تعدادی از این موارد را به اتفاق بررسی خواهیم کرد.
از مهمترین مزایا و تفاوت های این کفپوش ها با پارکت های چوبی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• داشتن طرح های متنوع و مختلف
• برخلاف پارکت ها که از جنس چوب هستند، جهت نصب پارکت لمینت نیاز به استفاده از چسب نیست. اینکار توسط شیارهایی خاص که دور لمینت هستند و به آنها کلیک می گویند، انجام می شود. یعنی این شیارهای بین پارکت لمینت هایی که کنار هم قرار داده می شود، اصطلاحا بصورت نر و ماده در هم قفل می شوند.
• دوام زیاد
• به دلیل قرار دادن فوم زیر سطح لمینت، پس از نصب معمولا مقدار زیادی از انتقال صدا به طبقه پایین جلوگیری می شود.
• هزینه کم نصب در مقایسه با نصب پارکت
• عدم صدمه دیدن کف اتاق بخاطر استفاده نکردن از چسب هنگام نصب
• سهولت جمع آوری و نصب مجدد
• مقاومت بالا در برابر آب و یا خراش اجسام نوک تیز
• سرعت بالاتر نصب در محل مورد نظر نسبت به پارکت
• تنوع فوم های بکار رفته
• مناسب بودن برای بسیاری از مراکز از جمله سالن های ورزشی
همچنین جهت اطلاعات بیشتر میتوانید به شبکه های مجاری ما مراجعه کنید و جهت کسب مشاوره با شماره ۳۳۲۸۷۰۰۴ ۰۲۱
مرمت معماری، شاخهای از هنر معماری است که بر پایه شناخت و مطالعه بناها و بافتهای تاریخی و آثار باستانی، به احیا کردن فضاهای تاریخی به لحاظ کالبدی، ساختاری و عملکردی میانجامد. این هنر که شاخهای آمیخته از دانش، تکنولوژی، مهندسی و هنر معماری میباشد .پریا ایرانی - مدیر پروژه